Kuloğlu Ortaokulu


Vizyon: Tüm öğrencilerimiz bir orta öğretim kurumuna girmeye hak kazansın. Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve öncelik kullansın. Okulumuzun 8.sınıfların SBS ‘de Türkiye ortalamasını yakalasın. Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. Okul toplumunu tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri bu kültürleri ile gurur duysunlar. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bu okul bizimdir duygusuna sahip olsun ve bunu güçlendirsin

Misyon: Öğrenci ve Öğretmenlerimize, Atatürk ilke ve inkılâpları ile donanmış, kendi gücüne güvenen, çevreleri ile barışık uyumlu, araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, araştıran sorgulayan, kendini rahat ifade edebilen davranış kazandırmak, ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: İlçe SODES kapsamında düzenlenen tiyatro yarışmasında birinciliğimiz, İlçe çapında düzenlenen kız futbol müsabakalarında birinciliğimiz vardır.

Saatler: 08:30 15:00
Isınma: kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: okul servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Futbol,Voleybol,Basketbol,Atletizm,Bocce,Dart,Gibi Branşların Çalışmaları OKulumuzda Aktif Olarak Yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006 Bilim Şenliğine Katılım Sağlanmaktadır.

Telefon - 04743681092

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kulogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KULOĞLU KÖYÜ KULOĞLU KÜME EVLERİ NO: 65 KAĞIZMAN / KARS

Öğretmen :6
Öğrenci :67
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :845
Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - köy

Adres - KULOĞLU KÖYÜ KULOĞLU KÜME EVLERİ NO: 65 KAĞIZMAN / KARS

Ulaşım İlçe merkezinden servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine uzaklık 20 km, il merkezine uzaklık 85 km´dir